ULTIMA ORĂ Ionuț Lupescu va merge la Federația din Arabia Saudită!

Dacă în România nu are loc, Ionuț Lupescu a decis să încerce o experiență nouă: tocmai în Arabia Saudită, acolo unde sunt foarte mulți bani, sunt proiecte costisitoare, investindu-se masiv în ultimii ani.

Conform stiripesurse.ro, ”Kaiser”-ul s-a înțeles cu Federația de Fotbal din Arabia Saudită pentru a ocupa funcția de director tehnic al forului! Fostul dinamovist nu este străin de această funcție pe care a mai ocupat-o în cadrul FRF, pe durata mandatului lui Mircea Sandu. Apoi, timp de șase ani, între 2012 și 2018, a fost șef al Comisiei Tehnice a UEFA. În aprilie 2018 a concurat pentru a deveni președintele FRF, dar a fost învins categoric de către Răzvan Burleanu.

În ultimii ani, a locuit în Elveția, fiind angajat în cadrul forului continental. Lupescu, acum în vârstă de 51 de ani, a cochetat puțină vreme și cu meseria de antrenor, în 2004, la FCM Bacău și la FC Brașov. Are 5 trofee ca fotbalist cu Dinamo și o Cupă a Germaniei cu Bayer Leverkusen. La apusul carierei, vreme de un sezon, a evoluat în Arabia Saudită, la Al Hilal, în 2002, cu care a devenit campion.

La Al Hilal, campioana en titre, antrenor este Răzvan Lucescu, românul care a câștigat anul trecut Champions League al Asiei.

Citește și

Nicușor Dan amenință cu amenzi! Ce vrea să impună de urgență

No Comments Yet

Comments are closed