ULTIMA ORĂ În ce condiții poate semna Diego Capel cu Dinamo: ce s-a întâmplat azi

Diego Capel, 32 de ani, s-a antrenat de la începutul săptămânii cu ”câinii”, însă dinamoviștii nu sunt deciși dacă să-i ofere sau nu un contract extremei stângi care a câștigat de două ori Cupa UEFA cu Sevilla. Roș-albii nu sunt impresionați de CV-ul spaniolului, mai ales că are o pregătire fizică precară, ține cu greu pasul la antrenamente. Totuși, a stat un an șomer, 2017/2018, iar în 2020 a prins doar 40 de minute la Birkirkara în Malta.

Tocmai de aceea, astăzi, nici nu a fost la pregătiri, afirmă Gazeta Sporturilor. Nu a fost programat pentru vizita medicală la INMS, deci nu este încă disponibil spre a fi legitimat, Capel nu este o prioritate în acest moment pentru managementul spaniol. De teama de a nu da peste un “caz Julio Baptista 2” – cum a fost la CFR Cluj, care l-a luat pe brazilian și i-a achitat 50.000 de euro/lună, deși se lăsase de fotbal -, bucureștenii ar vrea să-i facă un contract lui Capel prin care să câștige aproximativ 5.000 de euro până la finele lui 2020, afirmă sursa citată, iar apoi, dacă se va adapta, să fie remunerat cu 20.000 de euro/lună, ca un fotbalist care a câștigat 6 trofee în carieră alături de Sevilla, Sporting Lisabona și Anderlecht.

La începutul săptămânii viitoare, “Guriță” îi va decide soarta și-n funcție de ceea ce va arăta la pregătiri, și-n funcție de pretențiile lui financiare.

Citește și

Cum a reacționat familia după ce Gabriela Firea a fost numită ”panaramă” de către Nicușor Dan. ”Nu i-aș dori nimănui”

No Comments Yet

Comments are closed