ULTIMA ORĂ Gigi Mulțescu ar putea pleca de la Dinamo. Reacția antrenorului

Gigi Mulțescu, 68 de ani, a dovedit atașament față de culorile alb-roșii și a ajutat Dinamo pe finalul sezonului trecut, detaliu pentru care suporterii ”câinilor” îi vor rămâne recunoscători pe viață. După sosirea managementului spaniol, Mulțescu a fost îndepărtat și adus Cosmin Contra în locul său.

Reputatul tehnician a primit o funcție tehnică în cadrul clubului, momentan, se pune la punct cu toate prerogativele noii sale funcții, chiar dacă nu a semnat contractul. Totuși, antrenorul ar putea să-și exercite pe mai departe serviciul la un club apropiat de sufletul ”câinilor roșii”. U Cluj vrea să promoveze cu el, după ce ardelenii au mai fost pregătiți de către Mulțescu în 2007. ”Șepcile Roșii” l-au demis pe Adrian Falub, aseară s-a oficializat divorțul, caută un antrenor cu mare experiență care să facă ordine la club.

Mulțescu a fost căutat în această după-amiază de către ardeleni. ”A fost o discuție de principiu, a durat un minut. N-au fost negocieri, cum să le zici astfel?! Vom vedea”. Clujenii trebuie mai întâi să se pună de acord la echipă cu pretențiile și contractul pe care vor să-l ofere lui nea Gigi. Când va primi oferta concretă, tehnicianul o va analiza, apoi va ști dacă va continua la Dinamo sau va merge pentru o aventură la ”frații” din Cluj Napoca.

Citește și

PORTRET Lângă cine a crescut noul portar al ”câinilor”: supervedetele de la La Fabrica!