ULTIMA ORĂ Fotbalist foarte important de la Dinamo a plecat acasă! Nu se știe dacă va mai juca la ”câini”

Toate problemele s-au adunat la echipa din Ștefan cel Mare. Eșecurile se leagă pe bandă rulantă, roș-albii nu au mai învins în campionat de pe 16 februarie cu FCSB (2-1), iar Adi Mihalcea și compania s-au împotmolit pe ultimul loc în clasament.

Mihalcea a efectuat și în această dimineață antrenament cu echipa, miercuri deja se pleacă spre Litoral, pentru meciul de joi cu Viitorul. Tehnicianul nu-l mai are la dispoziție pe Slavko Perovic, atacantul care a plecat astăzi la el acasă, la Belgrad, pentru un nou control medical, sârbul fiind oprit de la efort din cauza cardiopatiei. Jucătorul nu mai are viză medicală de la INMS. Golgeterul ”câinilor” din actuala ediție nu se știe dacă va mai fi și sezonul viitor în lotul bucureștenilor!

”Rămâne de văzut dacă se va continua acordul cu el sau se va ajunge la o despărțire. Și băiatul simte un disconfort că este oprit mereu de la efort, și clubul. Oricum, s-ar putea să nu mai joace deloc în actuala ediție”, ne-au transmis oficialii grupării. Perovic a mai ratat 12 meciuri oficiale în startul sezonului din aceleași cauze medicale.

Citește și

Închisoare pentru părinții care nu-și lasă copiii la școală. Vezi cine propune asta

No Comments Yet

Comments are closed