ULTIMA ORĂ Dinamo negociază astăzi despărțirea de un fotbalist important. El vrea rezilierea!

Nori negri în Ștefan cel Mare. Tocmai în preajma unei partide foarte importante pentru Dinamo, cea de duminică de la ora 18:00 cu Poli Iași. Unul dintre oamenii foarte importanți ai echipei vrea să-și rezilieze contractul cu ”câinii”, cât mai curând posibil!

Astăzi, Riccardo Piscitelli va discuta cu șefii clubului pentru a încheia de urgență experiența cu ”câinii”. Portarul de 26 de ani este nemulțumit de situația generală de la club și negociază rezilierea acordului. El a fost portarul titular al lui Dinamo până la ultimele trei meciuri oficiale, când între buturi a apărut Cătălin Straton. Piscitelli ne-a confirmat situația, că va discuta cu clubul încheierea contractului, doar că nu vrea să facă niciun comentariu, momentan, pe seama situației. De văzut dacă va mai rămâne chiar și pentru partida de poimâine cu Poli Iași.

hotel iceberg balcic-->

În tot cazul, indiferent de situație, Adrian Mihalcea voia să se bazeze pe Straton în primul 11. Oricum, sunt mai mulți fotbaliști în lotul formației care vor să se despartă de club cât mai curând posibil, din cauza instabilității, au transmis ei! Conducerea încearcă să-i convingă să se liniștească pe moment, având în vedere situația critică în care se află echipa, pe penultimul loc în clasament.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

OFICIAL În ce condiții se va reimpune starea de urgență. Tătaru: ”10.000”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed