ULTIMA ORĂ Dinamo a rezolvat o problemă FOARTE IMPORTANTĂ! Anunț oficial

Dinamo are joi dimineață, de la ora 11:00, primul amical al perioadei precompetiționale, duelându-se cu Rapid, la Săftica. Pe 15 iunie, roș-albii au prima etapă de la reluarea campionatului, vor juca acasă contra Chindiei. Dinamo este acum la 3 puncte de zona retrogradării și mulți foști fotbaliști ai clubului se tem de probleme în acest sens.

Conducerea clubului nu a reușit să atragă niciun investitor, dar a rezolvat o situație ce putea fi periculoasă pe finalul ediției. Nouă fotbaliști erau la final de contract, în sensul că le expirau înțelegerile la finele lunii iunie. Ori mai sunt 8 etape de jucat din play-out în iulie și în august. Director general al roș-albilor, Bogdan Bălănescu, a declarat în această seară că a rezolvat toate contractele scadente la finele lunii iunie! Erau nume importante pentru vestiarul ”câinilor”, Diego Fabbrini, Mattia Montini, Kristian Kostrna, Ioan Filip, Filip Mrzljak, Robert Moldoveanu, Ionuț Șerban, Szabolcs Kylien și Mamoutou Ndiaye.

hotel iceberg balcic-->

”În acest moment putem spune că suntem liniștiți. Am prelungit angajamentele tuturor celor aflați pe final de contract până la terminarea actualului campionat. În acest moment staff-ul tehnic și jucătorii sunt concentrați pe reluarea campionatului și pe meciurile care mai sunt de jucat”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru Fanatik.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Orban sunat de unul dintre bogații planetei, cu o avere de 30 de miliarde de dolari!


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed