ULTIMA ORĂ Dacă-l ia Dinamo pe acest spaniol… Tratative cu un fost coleg al lui Aguerro

Dinamo a făcut 9 transferuri, oficial, până în acest moment, dar încă nu și-a încheiat mercato. Cosmin Contra a spus astăzi că vor mai sosi și vor mai pleca jucători. ”Câinii” încă vor să mai dea lovituri, seduși și de golul fantastic pe care Borja Valle l-a reușit cu FC Botoșani (1-1).

”Câinilor” le-a fost propus un fotbalist care ar fi de 5 stele în Liga 1. Conform GSP.RO, mijlocașul defensiv Aleix Garcia, 23 de ani, este liber de contract după ce și-a încheiat aventura în iulie cu Manchester City, iar agenții săi au vorbit cu oficialii lui Dinamo vizavi de o eventuală mutare. Doar că, susține sursa citată, și salariul ibericului ar fi pe măsură: peste 35.000 de euro pe lună.

City l-a cumpărat în urmă cu cinci ani de la Villarreal pentru 4 milioane de euro, a strâns 9 prezențe în prima echipă a ”cetățenilor” marcând și un gol. Internațional de juniori la toate categoriile, Garcia are și 55 de meciuri în LaLiga, acolo unde a jucat pentru Girona și Villarreal. Plus că a fost împrumutat și-n prima ligă belgiană, la Mouscron.

În prezent, fotbalistul este cotat la 3.2 milioane de euro pe transfermarkt.

Citește și

VIDEO Uluitor! Ludovic Orban către un bărbat în scaunul cu rotile: ”Ce viteză prinde?”

No Comments Yet

Comments are closed