--> -->

ULTIMA ORĂ ”Câinii”, restart! Detalii despre reunirea lui Dinamo

Dinamo se pregătește de startul pregătirilor din pauza competițională de iarnă, iar luni, 9 ianuarie, este reunirea formației la Săftica.

Clubul a anunțat pe pagina oficială de facebook când avea loc reunirea, dar și vizita medicală.

În cantonament, la Săftica

”Lotul dinamoviștilor va efectua luni, 9 ianuarie, vizita medicală pentru a doua parte a acestui sezon competițional. A doua zi, marți, 10 ianuarie, echipa noastră își va relua pregătirile, în cantonamentul de la Săftica, sub comanda antrenorului principal Ovidiu Burcă.

Liga 2 se va relua la finalul lunii februarie, a anunțat Federația Română de Fotbal (FRF).

Unirea Constanța (teren propriu), Șelimbăr (deplasare) și Politehnica Timișoara (teren propriu) sunt adversarii dinamoviștilor în ultimele trei etape rămase de disputat în sezonul regular”, au transmis oficialii clubului prin intermediul paginii de Facebook.

”Încercăm să ne ferim de accidentări”

”Am sperat că lucrurile se vor așeza, în speranța că vom putea merge într-un cantonament de pregătire în Antalya, unde terenurile de antrenament sunt foarte bune, clima bună. În principiu, dacă jucătorii vor face tot ce le-am cerut în vacanță, începem să lucrăm cu mingea și ne trebuie terenuri bune. Planificăm un cantonament local, rămânem la Săftica.

O să ne ajustăm, o să încropim în funcție de vreme, de terenurile pe care le avem la dispoziție. Terenurile de iarbă nu sunt practicabile în perioada în care vom avea noi pregătirea de iarnă, trebuie să găsim terenuri sintetice de dimensiuni normale, de calitate bună, terenurile sintetice pot face mult rău jucătorilor.

Încercăm să ne ferim de accidentări, este volum mare de lucru, era important să fie mers undeva cu condiții bune, o să încercăm să ne ajustăm planificările pe ceea ce înseamnă Săftica și organizare la nivel intern”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Radio Dinamo1948.

Citește și

Când va fi atins vârful sezonului gripal. Rafila: ”Apoi, scade”