ULTIMA ORĂ Atacant cu meciuri și goluri în Bundesliga și LaLiga, a doua achiziție a zilei pentru ”câini”

Dinamo este aproape de a anunțat al doilea transfer al zilei de luni. Mai întâi, ”câinii” l-au prezentat pe portarul Rene Roman Hinojo, cunoscut ca Rene, 36 de ani, care a semnat un contract pe două sezoane și urmează să vină în România pentru a face vizita medicală.

În cel mai scurt timp, bucureștenii vor oficializa și transferul atacantul Pablo de Blasis, 32 de ani, un argentinian cu peste o sută de meciuri în Bundesliga. Conform GSP.RO, sud-americanul s-a înțeles deja cu Dinamo, după ce a jucat în ultimele două sezoane pentru Eibar. A bifat 30 de meciuri în ediția precedentă de LaLiga, reușind 2 goluri și 3 pase decisive. Acesta a mai punctat de 3 ori și în Copa del Rey în stagiunea 2019/2020.

Crescut de Gimnasia, Pablo de Blasis a mai jucat de-a lungul carierei pentru Ferro, Asteras Tripoli și Mainz. La rândul său, portarul Rene Hinojo l-a scos în afara lotului pe Cătălin Straton! Cosmin Contra l-a anunțat pe românul de 30 de ani că nu mai are loc deloc la Dinamo, fotbalistul își caută alt angajament. Rene este liber de contract de trei zile, după ce s-a despărțit de Almeria. De-a lungul carierei, portarnul născut la Cadiz, a jucat la Arcos CF, Portuense, Betis B, Union Estepona, Cacereno, FC Cartagena, Barakaldo CF, Real Jaen, Llagostera, Girona, Almeria și Ponferradina.

OFICIAL. René Román Hinojo la Dinamo BucureștiBucurești, 14 septembrie 2020. Dinamo București a ajuns la un acord cu…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Luni, 14 septembrie 2020

Citește și

PORTRET Lângă cine a crescut noul portar al ”câinilor”: supervedetele de la La Fabrica!

No Comments Yet

Comments are closed