Ultima mutare la Dinamo. Azi, primul amical

Dinamo a anunțat ieri transferul unui jucător care se antrena cu echipa de mai multă vreme. Un tânăr de viitor, pe care sigur „câinii” îl vor vedea la lucru.

Mesajul clubului

,,Bine ai venit, Raul Rotund!

Dinamo 1948 București și mijlocașul Raul Rotund au ajuns la o înțelegere pentru următorele patru sezoane. Născut în 2005, la Bistrița, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga2 la Șelimbăr, sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiție în care a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungaria și Israel), disputate în lunile august și septembrie 2023.

Raul Rotund a încheiat sezonul trecut din B pe locul 3 cu Șelimbăr, care n-a putut promova din cauza formei de organizare a clubului.

5 goluri a marcat Raul Rotund pentru Șelimbăr in sezonul 2023/2024”

De azi, încep amicalele

Dinamo o întâlnește pe NK Domzale, din prima ligă a Sloveniei, în această după-amiază, începând cu ora 18:30 (ora României), într-un amical inedit.

Meciul se va juca în două reprize de câte 60 de minute, astfel încât Zeljko Kopic să poată testa toți jucătorii din lot.

În ultimele zile toți s-au antrenat normal, doar tânărul Răzvan Pașcalău a acuzat câteva probleme musculare, rămâne de văzut dacă va fi folosit astăzi sau menajat.

Citește și

Orașele din România care au intrat în topul mondial al fericirii