Ultima decizie a lui Stoican la Dinamo

Dinamo respiră după 4-0 cu Gaz Metan, o victorie de moral și necesară pentru ”câini” în perspectiva luptei pentru evitarea retrogradării.

Roș-albii sunt la 6 puncte acum în spatele medieșenilor, doar că miercuri, pe 23 februarie, pot ajunge la egalitate de puncte cu ardelenii, întrucât aceștia sunt în mare pericol să mai piardă puncte.

Mai exact, alte 6, după ce au mai pierdut două puncte, pentru noi datorii neachitate foștilor angajați.

În ceea ce-i privește pe bucureșteni, tot în aceeași zi Dinamo așteaptă ca CNSL a FRF să-l declare liber pe Christian Irobiso pentru a-l putea legitima și pe ex-atacantul Mediașului.

Cadou de la Stoican

Flavius Stoican a reușit, personal, să învingă a doua oară în actuala ediție pe Gaz Metan, după ce a mai repurtat un succes contra ardelenilor în mandatul de o lună de la FCU Craiova, scor 2-0.

Dacă după remiza de la UTA (0-0), jucătorii lui Stoican au împărțit o primă de 10.000 de euro din partea conducerii, acum au primit un alt bonus. Chiar dacă nu financiar.

Drept ”primă de victorie” cu tinerii Gazului, tehnicianul le-a oferit două zile libere elevilor săi.

Mai bagă un amical

În perspectiva partidei cu giuleștenii, de sâmbăta viitoare, Dinamo are un meci de verificare marți la ora 12:00, la Săftica, împotriva celor de la Viitorul Clu, conform GSP.

Antrenorul reia seria amicalelor dintre două runde de campionat. Și cu această ocazie îi va testa pe noii sosiți.

Jucătorii transferați de la Gaz Metan, Moura, Grădinaru și Morar, nu au fost folosiți în runda de vineri seară cu fosta lor echipă, primii doi fiind rezerve neutilizare.

După o serie de 6 eșecuri și o remiză, Dinamo a bifat prima victorie, după două luni, prima din 2022, după 1-0 cu Chindia.

Totodată, roș-albii nu mai învinseseră la o diferență atât de confortabilă, de 4 goluri, din urmă cu 5 ani, când au doborât Concordia Chiajna.

Citește și

Iohannis, după discuția cu Biden: ”Trebuie”