Ultima achiziție a lui Dinamo: ”Gratuit”

Dinamo va avea din nou propriul ei autocar. De fapt, a reintrat în posesia autovehiculului cu care prima echipă a grupării s-a deplasat în ultimii 15 ani.

Autocarul era în proprietatea lui Ionuț Negoiță, fostul patron a primit 42.000 de euro în schimbul său.

Plus sponsor!

Mai mulți oameni de afaceri au fost în tratative să achiziționeze autocarul ce-a costat 400.000 de euro în 2007, pe vremea când Dinamo chiar era o forță în România, atunci când a câștigat și ultimul titlu de campioană din palmares.

Patronul de la Smile Center, Claudiu Ciolan, a fost cel ce ”a adjudecat” autovehiculul, el fiind un pătimaș susținător al ”câinilor roșii”, conform Fanatik. Și, printre altele, va susține financiar gruparea din Ștefan cel Mare.

Răzvan Zăvăleanu a confirmat ”transferul” pentru GSP, precizând: ”Nu știu suma, dar l-a cumparat unul dintre sponsori, care îl pune absolut gratuit la dispoziția echipei”.

L-au pierdut pe ”Tyson”

Administratorul judiciar al clubului a transmis că, mai întâi, autocarul va avea nevoie de alte investiții, în reparații: ”Trebuie făcute reparații, e în service. Vom păstra și parteneriatul care se derula, cu firma Tarsin, fiindcă mai sunt alte patru echipe ale clubului ce au nevoie de transport”.

Un mare absent din mașina ce-i va transporta pe jucătorii dinamoviști prin țară va fi legendarul șofer Coste Ologu, alias ”Tyson”, care a fost nevoit să se retragă după mai bine de două decenii. ”Tyson” are probleme mari la genunchi și nu a putut să-și desfășoare activitatea în continuare.

În urmă cu câteva luni, Răzvan Zăvăleanu decisese ca Dinamo să renunțe la autocarul echipei, pentru care Dinamo îi plătea lui Ionuț Negoiță o sumă de bani pe care a considerat-o nejustificată.

Citește și

Cu cine atacă Uhrin un miracol în play-out