--> -->

Uhrin și-a fixat titularii pentru a învinge U Cluj

Dinamo este pregătită de deplasarea de sâmbătă de la Cluj, pentru meciul cu U, prima manșă a barajului pentru menținere/promovare în Liga 1. Partida se va desfășura pe Cluj Arena și se anunță peste 25.000 de oameni la duelul cel mai interesant de la baraj.

Dusan Uhrin și-a fixat, din informațiile noastre, titularii pentru confruntarea lui Erik Lincar și elevii săi. Cehul a declarat astăzi într-un interviu acordat GSP că echipa este gata de meci și că nu are probleme de lot.

O singură emoție: Irobiso

Uhrin și-a conturat, în principiu, formula de start pentru sâmbătă seară, de la ora 20:30. Doar Grădinaru este suspendat pentru acest meci, Dusan speră ca Irobiso să treacă fără probleme de ședință de miercuri de la Comisia de Disciplină a FRF, care s-a sesizat după declarațiile atacantului la finalul partidei cu FCU Craiova.

Iată formula la care se gândește Uhrin: Eșanu – Moura, Jovanovic, Carp, St. Filip – G. Crețu, J. Rodriguez, Pierret, Matei – Irobiso, Ivanovski.

Dinamoviștii au primit vești bune în ceea ce-l privește pe macedoneanul Mirko Ivanovski, e vorba doar de o întindere, atacantul are toate șansele să se refacă la timp chiar și pentru primul duel.

Uhrin: ”Sunt mai încrezător”

”Da, pot spune că sunt mai încrezător, am câștigat câteva meciuri, am adunat o serie bună, dar istoria nu mai e conectată la ceea ce am făcut până acum. Urmează două meciuri total distincte, Dinamo nu a mai fost în postura asta, jucătorii trebuie să fie concentrați pentru aceste două meciuri. Atât.

Le-am zis jucătorilor că nu va fi ușor, să nu se gândească la faptul că e echipă de ligă inferioară. Avem un respect mare pentru U Cluj. Nu teamă, ci respect, pentru că este o echipă ce ne poate crea probleme.

Am vorbit de zece ori până acum, totul depinde de acest baraj. Vom face totul ca să câștigăm, sper că va fi bine. Apoi avem timp să discutăm, vom avea toate datele problemei.

Am urmărit situația de acolo, am citit, dar eu știu mai bine ce este la Dinamo. (râde) Dinamo este obișnuită cu scandalul, așa că nu știu cum e la alții. La Dinamo mereu apar noutăți, sunt discutate, sunt amplificate, m-am obișnuit.

Și de multe ori se scriu lucruri negative, m-am obișnuit și cu asta, dar situația se poate schimba în viitor. Mai întâi, focus pentru baraj, mai vorbim după”, a spus Dusan Uhrin într-un interviu acordat GSP.

Citește și

Becali face curățenie: ”Ei pleacă, el stă și se uită!”