--> -->

Uhrin: ”Să se înțeleagă cu Badea”

Dinamo mai are o etapă, vineri de la ora 20:30, contra celor de la UTA, apoi dubla de la baraj din 22/29 mai. Probabil, contra lui U Cluj, care a pierdut aseară acasă, 1-2 cu Hermannstadt.

”Și eu pot desena una”

Siglele propuse de fani nu sunt apreciate nici de Dusan Uhrin. Antrenorul propune o întâlnire și o înțelegere între conducerea clubului și Nicolae Badea, care le-a interzis celor de acum de la Dinamo să mai folosească actuala siglă în afara meciurilor.

„Mie-mi place emblema actuală, nu am nicio favorită. Nimeni nu mi-a spus că trebuie să aleg. O să aleg alta, pot să fac și eu una. Le-am văzut pe cele de pe Facebook, cred că ar fi mai bine dacă am păstra-o pe aceasta.

E greu, știu, dar ar fi bine să se discute cu domnul Badea și să nu se schimbe nimic, să nu modifice istoria. Mie-mi place să fie emblema cu cei doi câini pe ea. Cea cu litera „D”, mai este și la alte formații cu numele Dinamo, Moscova, Kiev, Minsk, Tbilisi, unii au schimbat-o”, a spus Dușan Uhrin.

„Noul stadion îl prind când o să mai vin data viitoare”

La final, întrebat despre noul stadion al lui Dinamo, care este în faza de proiect, așteptându-se apariția buldozerelor, Dușan Uhrin a replicat răzând: „Nu am contract așa lung să prind stadionul nou, poate-l prind când vin data viitoare. Nu pot spune unde aș prefera să jucăm meciurile de acasă”.

Cât despre barajul cu U Cluj, Uhrin a replicat: „Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, eu vreau doar să-mi pregătesc echipa. Probabil, 80 la sută vom juca împotriva lui U Cluj, dar nu asta e important. Nu mă concentrez foarte mult pe meciurile din Liga 2, ci doar pe echipa noastră, nu contează cu cine vom juca la baraj.

Suntem concentrați, nu pot spune că nu suntem pregătiți. Am câștigat un meci în 10 oameni, așa că e clar”.

Citește și

Ilie Năstase: ”Trebuiau să iasă de pe gheață. Urât”