--> -->

Uhrin revine cu norocul la Dinamo

Dusan Uhrin, 54 de ani, și-a început al treilea mandat al său la Dinamo, acceptând să se întoarcă în Ștefan cel Mare, club pe care l-a părăsit purtat pe brațe de către fanii clubului, cu câteva zile înaintea startului campionatului în curs.

Cehul este al 5-lea principal al echipei, după Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic și Flavius Stoican.

A intrat în pâine

A efectuat deja primul antrenament la Săftica, este acomodat cu tot ceea ce înseamnă Dinamo, iar duminică seară va debuta deja, direct în prima etapă de play-out, tocmai contra Rapidului pregătit de Adrian Mutu.

Astăzi și mâine, roș-albii au câte o ședință de pregătire.

Se sparg ghinioanele?!

Dinamo a fost lovită de ghinion în ultima perioadă, mărturie a stat la partida cu CFR Cluj (1-4) faptul că o echipă întreagă a fost indisponibilă, în cea mai mare parte din cauza accidentărilor.

Stoican a pierdut și din această cauză, iar Flavius a acuzat în ultimele zile acest lucru, iar conducerea i-a dat dreptate, înainte de a ajunge la un acord cu el privind rezilierea.

Pentru partida cu Rapid, Uhrin se pare că s-a întors cu norocul la Dinamo. Fiindcă în afara lui Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, care nu au putut fi folosiți cu CFR Cluj fiindcă ambii au fost împrumutați de la gruparea din Gruia, care a impus această clauză, vor mai reveni și câțiva fotbaliști dintre cei accidentați.

Opțiuni ofensive

Este vorba de Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic care au început antrenamentele alături de echipă, sunt șanse mari să fie apți și Alex Răuță, și Cosmin Matei, rămâne de văzut dacă poate și Antoni Ivanov. Există posibilitatea ca și Cristiano Figueiredo să fie refăcut.

În plus, tot ieri a fost rezolvat un nou transfer pentru trupa din Ștefan cel Mare, Christian Irobiso semnând din postura de jucător liber de contract, după decizia CNSL a FRF, nigerianul fiind de la Săftica la pregătiri.

Citește și

Ciucă amenință: ”Nu permitem!”