--> -->

Alte două probleme pentru Uhrin și Dinamo

Cehul Dusan Uhrin (54 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, continuă să primească vești proaste.

Tehnicianul era supărat încă după etapa cu Sepsi (0-0) de situația accidentărilor și a carențelor de pregătire fizică.

Zici că e spital

Mai nou, conform GSP, Steliano Filip (27 de ani) și Vladuț Morar (28 de ani) au probleme medicale și ar putea rata meciul de runda viitoare, împotriva Chindiei Târgoviște, programat vineri, 1 aprilie.

Dusan Uhrin s-a plâns de pregătirea fizică deficiară a elevilor lui și a sperat ca în pauza provocată de meciurile echipei naționale va putea pune la punct lucrurile. Problemele medicale i-au dat planurile peste cap.

Desire Azankpo (28 de ani, atacant), Mirko Ivanovski (32 de ani, atacant), Igor Jovanovic (32 de ani, fundaș central), Alexandru Răuță (29 de ani, mijlocaș central), Cosmi Matei (30 de ani, mijlocaș) și Răzvan Patriche (35 de ani, fundaș central) au accidentări mai vechi și nu vor fi recuperați până la ora jocului contra formației lui Emil Săndoi.

Ce au ultimii doi

Conform celor mai recente informații primite din partea echipei medicale, Steliano Filip are probleme la adductori. Ar putea să revină la antrenamente zilele viitoare, dar este incert pentru meciul oficial. Morar, esențial în atac în acest moment, are dureri musculare. Și el este sub semnul întrebării.

La finalul lunii mai, Dinamo are toate șansele să joace dubla din barajul de menținere/promovare în Liga 1.

Cu cine mai are de jucat Dinamo

Chindia (d)
FCU Craiova (a)
Mioveni (d)
Gaz Metan (d)
Clinceni (a)
Botoșani (d)
UTA (a)

Citește și

La TNB s-au distribuit reviste pro-Rusia?!