Pierret, dublă de efect, eliminare ciudată!

În ziua în care se împlinesc 6 ani de la moartea pe teren a lui Patrick Ekeng, Dinamo are etapă, de la ora 20:30, în deplasare, cu FC Botoșani.

Oponenta ”câinilor” speră să prindă barajul pentru Conference League, bucureștenii îi vor juca pe cel pentru a continua în Liga 1.

UPDATE Ora 21:20

Dinamo conduce cu 2-1 la pauză la Botoșani, dar iar nu e bine! După dubla de efect a lui Pierret, plus un joc consistent al ”câinilor” în multe momente ale primei părți, francezul a încasat stupid al doilea avertisment, fiind automat eliminat!

”Centralul” Moroiță i-a acordat primul ”galben”, pentru o contră cu Braun, în minutul 19, apoi în prelungiri, Pierret a ieșit să primească îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în arcadă de portarul advers, la gol, arbitrul considerând ulterior că a intrat pe teren fără acordul lui!

Știrea inițială

Planurile lui Uhrin

Uhrin a furnizat, din nou, câteva surprize în meciul din nordul Moldovei. În primul rând, l-a readus pe Figueiredo în primul 11, cu toate că sunt șanse minime ca Eșanu să nu fie titular la baraj, pe 22 și 29 mai.

Apoi, în primul 11 au revenit Carp, din nou fundaș central, și Pierret, menajați etapa trecută, la 5-1 cu Clinceni.

După dubla cu ilfovenii, Morar a fost preferat în primul 11. În schimb, Azankpo, gol etapa trecută, nu a făcut deplasarea. Jovanovic, un potențial titular la baraj, a fost menajat în această etapă.

”Suntem focusați pe noi”

”Fiecare meci e important pentru mine, de acum, în perspectiva barajului. Vom avea două meciuri importante, nu ne concentrăm acum prea mult pe oponenți, trebuie să fim focusați pe noi! Știm că partida cu Botoșaniul e foarte grea, e importantă pentru noi, dar am decis să ne concentrăm pe jucătorii noștri, e cel mai important acum.

Îi simt bine pe jucători, se antrenează bine, sunt împreună. Trebuie să-i întrebați pe ei cum se simt împreună, dar eu îi simt bine. Cum stau ei cu moralul? Trebuie să-i întrebați pe ei cum sunt. Eu nu sunt calm!

Pentru mine e important să-i prepar, sunt focusat pe antrenamente. Am câștigat 5-1, dar nu sunt multțumit că am luat gol. Apoi, am jucat cu un om în plus. Apoi, a fost 0-0 la pauză. E bine că am câștigat, dar trebuie mai mult”, a spus Uhrin la conferința de presă.

FC Botoșani

Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Haruț, Dican, Papa – Târcoveanu, Roman II, Souza

Dinamo

Figueiredo – Grădinaru, Aloe, Carp, St. Filip – Pierret, J. Rodriguez – Bordușanu, C. Matei, Torje – Morar.

Rezerve: Eșanu, Moura, A. Radu, Patriche, Crețu, Ivanov, Răuță, Ivanovski, Măgureanu.

Citește și

Anca Dumitra, din ”Las Fierbinți”, replică pentru Ilinca Vandici: ”Dacă spală rufe, cumpără cireșe”