--> -->

Uhrin la antrenament. Ce va face

Dinamo începe play-out-ul de pe loc de baraj, sperând chiar să se salveze direct. Așa cum a reușit anul trecut, tot cu Dusan Uhrin la conducere.

Flavius Stoican, care a decis să plece de la club, după ce inițial a fost determinat de jucători să continue, se va întâlni azi la prânz cu șefii echipei pentru a oficializa despărțirea, urmând a începe discuțiile în scurt timp.

Trebuie să ajungă la București, apoi direct la antrenament

Din informațiile GSP, Dusan Uhrin va conduce antrenamentul de azi, programat la ora 17:30. El s-a înțeles cu cei din conducere și va semna un contract valabil până în vara lui 2023.

Uhrin va ajunge în jurul prânzului în România, din Cehia, iar ulterior va începe să se ocupe de pregătirea „câinilor” chiar de azi.

Patru antrenori au fost în actuala ediție la Dinamo, în timpul sezonului oficial: Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic și Flavius Stoican.

Ando: ”Nu-l văd să-i salveze direct”

”Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. Nu-l văd pe ceh să-i salveze direct.

Ce să facă și ei… caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la baraj, dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să lege 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot! Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine”, a comentat Ioan Andone.

Programul lui Dinamo în play-out

Etapa 1: Rapid – Dinamo
Etapa 2: Dinamo – Sepsi
Etapa 3: Chindia – Dinamo
Etapa 4: Dinamo – FCU Craiova
Etapa 5: CS Mioveni – Dinamo
Etapa 6: Gaz Metan – Dinamo
Etapa 7: Dinamo – Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – Dinamo
Etapa 9: Dinamo – UTA

Citește și

Iubita lui Putin, dezlănțuită: ”N-au dovadă”