--> -->

Uhrin i-a luat tare pe dinamoviști. Scântei!

Dusan Uhrin (54 de ani) a revenit miercuri la Dinamo, direct de la Praga, după care s-a dus direct la Săftica pentru a conduce antrenamentul, începând practic al treilea mandat al său la formația roș-albilor.

La trial!

Cehul le-a spus jucătorilor care este strategia sa din acest mandat, ce vrea concret de la ei, după care i-a poftit pe teren. Uhrin a dorit să vadă care este exact situația lotului, astfel că a organizat un trial!

Concret, antrenorul a împărțit lotul în două echipe care s-au ”duelat” timp de trei reprize pe teren normal, nu redus. Uhrin le-a cerut jucătorilor determinare, implicare și ambiție, ca și cum ar fi fost un meci oficial, susțin sursele digisport.ro.

Misiunea lui Dusan Uhrin la Dinamo este una dificilă, mai ales că azi va începe play-outul, unul în care alb-roșii nu mai au voie să facă pași greșiți.

S-au încăierat la antrenament?!

Mai mult, cei de la GSP susțin că a fost scandal la primul antrenament condus de Dusan Uhrin la Dinamo. Sursa menționată a dezvăluit că în timpul jocului 11 contra 11 au ieșit scântei, iar câțiva jucători s-ar fi încăierat.

Spiritele ar fi fost calmate de intervenția team-managerului Florin Răducioiu și a altor membri din staff, care i-au despărțit pe fotbaliștii recalcitranți.

Administratorul special Iuliu Mureșan a spus că nu a aflat despre incidentul respectiv, iar Florin Răducioiu nu a dorit să comenteze.

Chemat de fanii-acționari DDB să salveze din nou Dinamo de la retrogradare, Dusan Uhrin jr. debutează duminică, la Mioveni, cu Rapid, în cel de-al treilea mandat pe banca alb-roșiilor.

”Va fi mai dificil ca anul trecut”

”Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului. Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin.

Am revenit pentru fani. Va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament”, a spus Dusan Uhrin, în dialogul purtat cu jurnaliștii în aeroport.

Citește și

Orban despre cenzura presei: ”Putinistă”