Uhrin, glumeț: ”N-am bani de bilet de avion”

Dinamo a reușit din nou după ani buni să marcheze 5 goluri într-un meci oficial, și-a recăpătat moralul în perspectiva dublei de la baraj de la finalul lunii mai.

Dusan Uhrin a fost un antrenor mulțumit la finalul disputei câștigate cu Academica Clinceni, 5-1.

Cu toate că, în prima repriză, ”câinii” nu au reușit să marcheze și a fost nevoie ca Dinamo să fie în superioritare numerică, după eliminarea lui Rufati, pentru a se dezlănți în partea a doua.

”Le-am zis să jucăm mai simplu”

Cehul a avut o discuție serioasă cu jucătorii la vestire, la pauză, când scorul era 0-0, iar jucătorii săi au oferit câteva ratări mari, cu toate că cea mai importantă a aparținut oaspeților, dar Eșanu a avut o intervenție de excepție.

”A fost o victorie frumoasă, dar prima repriză a fost grea, am avut oportunități și nu am reușit să marcăm. Ne-am complicat în fața porții și le-am spus jucătorilor să joace simple. Au început să joace mai bine și am marcat aceste goluri.

Au jucat în inferioritate numerică totuși. La pauză le-am spus să joace mai simplu și să pasăm mai mult în față, asta le-am transmis, nimic altceva”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei.

”Relația e normală”

Antrenorul dinamovist a dezmințit informația apărută deunăzi în media, în GSP, apoi preluată de alte posturi și publicații, conform căreia ar fi dorit să plece de la Dinamo înainte de meciul cu Clinceni.

”Relația cu clubul, cu conducerea, e normală, nu e adevărat că vreau să plec, nu am vorbit cu nimeni despre așa ceva, relația este normală dintre mine și președinte. Nu am luat bilet de avion să plec, nu am bani de bilete de avion”, a glumit Dusan Uhrin.

”Sunt bucuros că avem și noi liber mâine, 5-1 este un rezultat bun, am încercat să dau minute tuturor, nu se știe ce se întâmplă la baraj, pot apărea probleme fizice, am încercat să îi trimit pe toți în teren.

Este bine să câștigi, să ai acest obicei de a câștiga, împotriva celor de la Craiova am jucat bine și am pierdut în ultima secundă”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă de după meci.

Citește și

Părintele Necula: ”Nu văd legătura între sfinți și un bostan găurit”