Uhrin, ferm: ”Doar așa voi continua”

Dinamo a obținut o victorie de mare moral la Botoșani, scor 3-2, în inferioritate numerică întreaga repriză secundă, după ce Pierret a fost eliminat la finalul primei părți, când a reușit o dublă.

Antrenorul Dusan Uhrin a arătat mai mulțumit, după al treilea meci câștigat la rând, doar până când a realizat că are mulți accidentați și eliminați!

”Aștept să văd deciziile”

”Sunt bucuros pentru jucători, am avut mai multe ocazii decât Botoșani. Aștept să văd deciziile privind cartonașele roșii. Ultimul cartonaș roșu… Nu e normal ca portarul lor să nu primească nimic, el a venit la jucătorul nostru.

Avem câteva accidentări, vom roti echipa pentru meciul următor. Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, va fi o luptă grea, nu știu dacă va fi mai dificil meciul cu UTA, trebuie să schimbăm puțin primul 11”, a spus Dusan Uhrin.

Dusan Uhrin a continuat și a avut o remarcă ironică la adresa arbitrajului, privind cartonașele roșii primite de către fotbaliștii săi împotriva moldovenilor, gândindu-se cum ar arăta echipa pentru baraj dacă vor mai fi eliminați fotbaliștii săi și în ultima etapă a play-out-ului:

”Am contract cu Dinamo dacă rămânem în prima ligă! Dar dacă mai primim cartonașe roșii și în următorul meci, nu știu ce vom face”.

MM Stoica îl ceartă pe Grădinaru!

”Ai câștigat, ce cauți tu acolo să îl provoci pe portar? Stă trei etape clar, dacă se respectă regulamentul”, a fost reacția lui MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, comentând la TV scenele de la finalul meciului, în care Răzvan Grădinaru a văzut cartonașul roșu după ce l-a înjurat pe Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani, care venise la centrul terenului pentru a-i reproșa ceva.

Citește și

Robert Turcescu și-a cunoscut soția pe Facebook. Ce a spus despre relația cu Oana Sârbu