--> -->

Uhrin: ”FCSB, doar calificarea. Saburtalo are asemenea salarii”

Dușan Uhrin consideră că echipa antrenată de Nicolae Dică este net superioară celei din Tbilisi și spune că nu există altă variantă în afară de calificare pentru FCSB.

Gigi Becali cu ochii pe jucători

FCSB joacă în această seară cel mai important meci al sezonului de până acum! Echipa roș-albastră trebuie să întoarcă cu Saburtalo scorul din meciul tur, când a pierdut 0-1.

Asta pentru a continua drumul spre grupele Conference League, obiectiv impus de patronul Gigi Becali, care și-a anunțat prezența în tribună, după o absență de 2 ani.

Dusan Uhrin cunoaște foarte bine atât fotbalul din România, cât și cel din Georgia, acolo unde a câștigat campionatul și Cupa Georgiei cu Dinamo Tbilisi, în sezonul 2012/2013.

În România, Uhrin a antrenat echipe precum Poli Timișoara (2007/2008, 2010/2011), CFR (2009), Gaz Metan (2020) și Dinamo în trei rânduri (2019/2020, 2021, 2022).

Uhrin consideră că o posibilă ratare a calificării ar fi un dezastru pentru FCSB, diferența fiind foarte mare între cele două cluburi.

Care e comparația

”Mărturisesc că nu am văzut primul meci, dar în mod normal FCSB nu poate să rateze calificarea. Chiar dacă au un rezultat de întors. Diferențele dintre cele două echipe sunt imense!

Saburtalo joacă acasă pe gazon artificial, și-au schimbat recent antrenorul și a venit unul tânăr care nu are experiență. Mai mult decât atât, georgienii au salarii maxime de 3.000 de euro pe lună! Majoritatea jucătorilor primesc undeva la 1.500 de euro pe lună.

Pentru FCSB ar fi un dezastru efectiv să nu se califice. Are facilități de pregătire net superioare, jucători mai buni. Nu se poate pune problema. FCSB trebuie să treacă de Saburtalo”.

”Nu cred că se pot lua 6 milioane pe Olaru!”

Conform spuselor patronului FCSB, Gigi Becali, următorul jucător care ar putea pleca de la echipă este Darius Olaru. Latifundiarul din Pipera a spus că este la un pas să încaseze 6 milioane în schimbul mijlocașului, însă Uhrin este circumspect legat de această situație:

”E un jucător foarte important. E foarte bun, îmi place cum joacă, dar nu cred că poate să fie vândut pe 6 milioane de euro. Este o sumă foarte mare având în vedere că nu a jucat în cupele europene. Mi-e greu să cred, dar până la urmă Becali știe cel mai bine”, a declarat Uhrin, pentru ProSport.

Citește și

Aeroportul Băneasa se redeschide, după 9 ani