--> -->

Uhrin nu e mulțumit: ”Repetăm”

Dinamo a obținut prima victorie din mandatul lui Dusan Uhrin, dar momentan doar într-un meci amical, 2-0 cu Zimbru Chișinău.

Au punctat fotbaliștii recent transferați de la Gaz Metan, Christian Irobiso și Gabriel De Moura au înscris primele goluri pentru „roș-albi”, în minutele 38 și 67. Dovedind încă o dată că sunt două mutări mai mult decât utile.

Listă mare de accidentați

Portarul dinamovist Mihai Eșanu a fost eliminat în minutul 41, după o ieșire hazardată în afara careului.

Antrenorul „roș-albilor”, Dusan Uhrin, a anunțat că mijlocașul Gabriel Torje (32 de ani) a suferit o accidentare. Ceea ce complică iar situația, întrucât Dinamo mai are și alte, multe, probleme de lot.

Azankpo, Ivanovski, Matei, Răuță, Jovanovic și Patriche sunt accidentați și nu intră în calcule pentru etapa de vineri, 1 aprilie, cu Chindia, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

”Am repetat greșelile din campionat”

„A fost o victorie bună, dar m-am concentrat asupra jocului. Prima repriză a fost bună, am jucat compact, ne-am creat multe ocazii, chiar dacă am înscris o singură dată. A venit acea greșeală a lui Eșanu, practic am repetat greșelile din campionat.

Repriza a doua n-a fost fotbal pentru mine, pentru că am jucat în inferioritate numerică și am făcut multe schimbări.

Nu cred că a fost un meci agresiv, chiar dacă au fost multe faulturi. Nu știu care e situația lui Torje, are o mică accidentare.

Trebuie să pregătim meci cu meci, nu ne gândim acum la baraj. Echipa trebuie să arate bine înainte de baraj. Nu vreau să vorbesc despre situația lui Dario Bonetti”, a spus Dusan Uhrin, pentru Digi Sport.

Fostul antrenor al echipei, italianul Dario Bonetti, tocmai a câștigat în instanță cazul contra clubului Dinamo, prin care cerea să fie repus în drepturi!

Citește și

Patronul magazinelor Berezka: ”Putin speriat”