Uhrin are preferatul său care să-i apere pe ”câini”

Dinamo se pregătește de penultima etapă a play-out-ului, deplasarea de la Botoșani, echipă care luptă pentru a prinde barajul Conference League.

A renunțat la doi

Dusan Uhrin trebuie să salveze formația ”câinilor” de la retrogradare, acum caută să găsească formula ideală pentru dubla de la baraj din 22-29 mai.

Deja a renunțat la doi jucători, dintre care unul eligibil U21, Ehmann, plus Rici Grigore, care și-au manifestat intenția de a părăsi Dinamo la finalul sezonului.

Încă o dovadă că Uhrin este fidel principiilor sale de a se baza pe jucătorii pe care-i consideră el utili pentru obiectivul său.

Figueiredo, doar rezervă

L-a preferat și va miza pe Mihai Eșanu în continuare, inclusiv în meciurile ușoare cu Gaz Metan și cu Clinceni, în detrimentul portughezului Cristiano Figueiredo.

Lusitanul a fost titular în primul meci al cehului la Dinamo, cu Rapid (1-3), apoi a avut o problemă personală fix înaintea unei partide de campionat, a trebuit să plece din cantonament pentru a fi alături de familia sa într-o chestiune delicată.

Dusan i-a permis lui Figueiredo să plece, dar portughezul este doar rezerva lui Eșanu, șase meciuri consecutive în care nu a mai jucat.

Citește și

Arafat continuă disputa cu Rafila: ”Nucleul”