Uhrin, anunț pentru dinamoviști: ”Nu știu”

Dusan Uhrin pregătește Dinamo pentru dubla de la baraj, din 22-29 mai, acolo unde echipa din Ștefan cel Mare se va confrunta cu ocupanta locului 3 din Liga 2.

În acest moment, este Hermannstadt, dar este o luptă acerbă în eșalonul secund, fiind o distanță de 4 puncte între locul 3 și locul 1, ocupat de Petrolul, U Cluj, poziția secundă, fiind la 3 puncte în spatele ploieștenilor.

Antrenorul ceh a explicat care este situația la zi a echipei sale, în preajma etapei de sâmbătă cu Clinceni, dar le-a transmis suporterilor că nu știe dacă va continua la formație în cazul extrem în care Dinamo ar retrograda!

”Șanse 50-50 la baraj”

„Săptămâna aceasta ne-am pregătit normal. Am avut câte un antrenament pe zi, unele mai puternice, dar trebuie să fim pregătiți pentru baraj
am și schimbat unii jucători, toți mi-au arătat că suntem gata pentru baraj.

Ei sunt focusați la antrenamente, îmi arată că se pregătesc bine, nu pot spune ceva rău de vreun jucător.

Toate adversarele pe care le putem întâlni la baraj sunt echipe bune, toate au jucători care au evoluat în prima ligă, cu unii am fost sau m-am întâlnit în Liga 1. Nu vreau să mă concentrez pe alte echipe acum, important este să fim gata și concentrați la ora celor două meciuri!”, a spus Uhrin la conferința de presă.

”Vreau să salvez Dinamo”

”Eu vreau să salveze Dinamo, asta e tot ceea ce-mi doresc! Este foarte dificil, situația este așa cum e, aștept momente grele, dar trebuie să mă concentrez pentru că e nevoie.

Dacă voi continua în cazul că retrogradează echipa? Nu știu! Chiar nu știu acum. Depinde de cum va fi situația.

Nu mă gândesc că o echipă de Liga 1 este favorită la baraj. Sunt trei echipe, poate patru, în eșalonul secund foarte bune. Sunt 50-50 la sută șanse, depinde de cum vor fi și vom fi pregtătiți fizic, psihic, încă nu se știe ce va fi de acum peste o lună.

Sunt multe lucruri de care va depinde acea confruntare”, a mai spus tehnicianul dinamovist. O idee similară a fost și cea a lui Erik Lincare, antrenorul lui U Cluj (detalii aici), vizavi de șansele echipelor la baraj.

Citește și

Marcel Ciolacu: ”Toate drepturile românilor din Ucraina o să fie respectate”