--> -->

Uhrin a spus tot: ”Sunt îngrijorat”

Dusan Uhrin a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgoviște de vineri seară, de la Ploiești, de la ora 20:30.

Teoretic, Dinamo poate forța miracolul dacă bate Chindia, apoi FCU Craiova și Mioveni, depinzând ulterior și de alte rezultate, coroborat cu o serie victorioasă a bucureștenilor pe final de play-out.

Dar la Ploiești formația lui Uhrin va da peste una dintre apărările solide ale Ligii 1, chiar dacă, mai nou, Chindia a ajuns să fie amenințată cu barajul, la rândul său.

Care e situația ”pacienților”

”Săptămâna asta am avut câțiva jucători accidentați, Torje, Matei nu s-au antrenat, Jovanovic doar câteva zile, Răuță și Patriche doar la antrenamentul de ieri. Am încercat să recuperăm jucători, nu știu dacă voi folosi acești jucători.

Matei nu va juca, Torje și el la fel, încă sunt accidentați, trebuie să pregătim echipa și pentru meciul următor, dar acest meci este foarte important, jucăm împotriva unei echipe bune, a unei defensive bune. Antrenorul este acolo de mult timp, au o apărare foarte bună. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să ne apărăm bine și să avem multă calitate în plan ofensiv.

Principala grijă este legată de accidentări, de jucători care au probleme, asta a fost de la bun început o problemă. Am încercat să trecem peste asta și să trimitem în teren cei mai buni jucători. Până acum, nu știu dacă să folosesc 4-4-2 sau 4-2-3-1, vom încerca să scoatem maxim din acest meci”, a precizat Uhrin la conferință.

”Avem preparator fizic”

Cehul este măcinat de gânduri.

”Sunt puțin îngrijorat de starea jucătorilor, legat de antrenamente. În această perioadă de pauză, aproape că nu am făcut antrenamente complete, după meciul cu Sepsi, am avut foarte multe probleme cu accidentările.

Nu știu legat de salvarea de la retrogradare, adversarii trebuie să piardă, noi trebuie să câștigăm totodată, în principal, trebuie să ne concentrăm meci de meci și vom vedea ce se întâmplă. Dar trebuie să ne concentram pe performanță.

Avem preparator fizic, dacă cineva nu vrea să lucreze, poate să plece, trebuie să se concentreze pe muncă. Marius Dima este un preparator fizic foarte bun.

Steliano Filip este bine, dacă nu va avea probleme azi, 90% va juca mâine cu Chindia”, a mai transmis tehnicianul.

Mesaj pentru Bonetti

”Jucătorii trebuie să se concentreze pe ce fac, e vorba de psihic, stres, dar noi pregătim 90 de minute. În meciul cu Sepsi a trebuit să schimb jucătorii din cauza problemelor fizice, când apar aceste probleme, e imposibil să pregătesc ceva tactic”, a mai spus Dusan Uhrin în cadrul conferinței de presă.

”Eu am contract și anul viitor, dar totul depinde dacă voi reuși să țin echipa în prima ligă”, a mai zis cehul, amuzându-se atunci când a fost întrebat cum ar reacționa dacă l-ar vedea pe Dario Bonetti la Săftica. Italianul a câștigat procesul cu clubul, după ce a cerut să fie repus în drepturi, solicitând și bani.

”Nu este problema mea. Nu este de competența mea. Eu ce pot să zic?! Să vină dacă vrea, antrenăm împreună sau pe rând. O dată el, o dată eu. O etapă este el asistentul meu, o alta sunt eu al lui. Nu am ce comenta, glumesc și eu”, a spus Uhrin.

Citește și

Raluca Turcan despre bărbatul ei: ”Gătește”