--> -->

Uhrin a anunțat pentru meciul cu Viitorul: ”Este posibil să schimb din nou”

”Câinii” au revenit la viață de Paști! După 13 meciuri în care adunaseră doar trei puncte, fără victorii, Dinamo a învins cu 2-0 pe Voluntari și a trecut pe loc de baraj. Urmează o serie de trei meciuri extrem de importante, cu adversare directe, succesele ar putea ridica foarte mult echipa, eșecurile ar aduce formația din nou în abis.

Dusan Uhrin este satisfăcut, nu încă fericit. Prima lui victorie de la revenirea în alb-roșu.

“Atmosfera e mai bună acum, mă bucur pentru jucători, pentru a nu caștiga timp de 3 luni, e foarte greu să îți revii. Mă bucur acum, dar peste două zile avem încă un meci și nu avem timp să respirăm, nu avem timp aproape de nimic în momentul de față.

Mesajul meu pentru jucători nu a existat la final. Trebuie să ne vedem de muncă, ne-am bucurat, dar ne gândim la meciul de la Ovidiu, apoi la Iași. O victorie pentru noi nu este suficientă, avem nevoie de mai multe. E presiune înainte de fiecare meci, chiar și eu sunt sub presiune, nu am fost fericit cu ultimele două înfrângeri, trebuie să avem și puțină șansă. Am avut la Eșanu, că se putea face 1-1 la o ocazie. Dar am avut 15 cornere și am făcut tot ce a depins de noi.

Mă bucur pentru ei, pentru Nemec, că aleargă 90 de minute, a fost greu să joace împotriva lui Tamaș și Armaș, e foarte complicat să ajungi în poziție de finalizare. Bejan a jucat bine, nu a comis erori. Am schimbat sistemul pentru că nu am fost mulțumit de linia de patru fundași, dar este posibil să schimb sistemul din nou pentru meciul următor.

Voluntari a jucat cu 2 atacanți, Viitorul joacă într-un sistem cu 3, unul avansat și două extreme. Nu avem prea mult puncte, trebuie să ne gândim la fiecare meci la victorie, sper că vom avea răbdare și vom juca bine, trebuie să ne concentrăm la cele mai mici detalii, am comis greșeli mici care au dus la goluri ușor încasate” a spus Uhrin la conferința de presă.

Dinamo are o serie infernală de meciuri din trei în trei zile.

Dinamo are meci de Paști la malul mării, cu Viitorul, apoi miercuri e deplasare la Iași, pentru ca sâmbăta viitoare să fie meci acasă cu Hermannstadt.

Citește și

Ioan Aurel Pop: ”Avem datoria de oameni să ne împărtășim, nu neomarxism și corectitudine politică”