--> -->

U Cluj bagă FCSB în ședință. Gigi Becali: ”Nici 5 lei”

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Andrei Bălan a deschis scorul în finalul primei reprize, după o fază extraordinară a lui Ioan Filip, apoi Florin Tănase a egalat din penalty.

Gigi Becali n-a iertat pe nimeni pentru rezultat. Enervat de declarațiile lui Florin Tănase, care a cerut întăriri, considerând că lotul este slab.

”Fumurile jucătorilor cred, Tănase e și patron”

”Nu mai știu nici eu ce să cred. Ce să zic? Fumurile jucătorilor cred. N-ai văzut, Tănase e și patron, și antrenor, zice că nu avem lot! Joacă, bă, fotbal. Dacă tu nu joci nimic în prima repriză, cum poți să dai vina pe alții?

Dacă vedeau meciul arabii, ziceau că nu îmi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi Popescu vreau 50 de milioane? Bă, nu îți dau nici 50 de lei!

Oamenii se cred vedete. Olaru crede că îl așteaptă jucătorii pe el, că e Olaru. Olaru, una-două, se aruncă în cap. De ce te arunci, mă?

Dă jucători afară!

E și vina mea. N-am zis că nu. Așa am crezut la vremea aia. E și vina mea că am crezut în Șerban. Ăsta, săracul, nu are nimic cu fotbalul, nicio treabă. Șerban nu o să mai aibă ocazia să arate. Nu o să mai fie pe teren. Sau Crețu… Mai greu să fie și el. Îi avem pe Radunovici, pe Ovidiu Popescu.

M-am certat cu ăla, că Haruț e fotbalist. De unde? Vine mingea și îi e frică să o dea stânga-dreapta. Lui Ianis Stoica îi vine mingea în cap. Băi, disperatule… Nu mai știu ce să cred. Aștept să le iasă fumurile din cap! Olaru se crede Maradona. După asta se văita de genunchi. Ce vai, vai vai? E și vina mea!”, a spus Becali, la ”Digi Sport Special”.

Gigi Becali: ”Lichidez tot!”

”Dacă mâine vine cineva cu o ofertă, aș lichida echipa. Păi de ce să mă duc eu la spital ca Neluțu? Că le dau 20.000, 30.000 de euro salariu. Și eu idiot. Îi dau unui copil 15.000 de euro salariu, lui Haruț. Stai, mă, la Botoșani! Nu mai caut atacant, eu caut să lichidez echipa.

Vreau să îl dau pe Olaru, pe cât o fi suma. Îl dau și pe Tănase, scap de salariul de 30.000 de euro. Îl dau și pe Coman. Păi ce să mai fac? Nu mai pot să stau. Am ajuns la concluzia că nu ai ce face cu jucătorii ăștia. Dacă ajung în grupele Conference League, poate continuăm”, a concluzionat Becali.

”Am făcut critica asta ca să o audă. Nu am eu timp să merg la echipă. Să audă Tavi Popescu, marele Messi, Maradona, Neymar, cine e. A făcut și el o fază. Du-te, mă, nu dau 5 lei pe tine!”, a mai comentat Gigi Becali.

Citește și

Vacanța Simonei Halep în Grecia: ”Baterii încărcate”