Turcescu îl atacă pe CTP după critica Patriarhului Daniel: ”Mi-e silă de acest gropar”

Săptămâna trecută, a fost dezbătut pe larg manifestul lui Dan Bittman (Holograf) vizavi de pandemia de coronavirus și, mai ales, de implicarea autorităților în a rezolva situația. Deunăzi, declarația Patriarhului Daniel a inflamat spiritele, după ce ÎPS a criticat faptul că credincioșilor din afara Bucureștiului le-a fost interzisă prezența la a se ruga la racla Sf. Dumitru.

”A fost o situație similară pe 27 octombrie 1989, când comuniștii au interzis sărbătoarea, iar după câteva luni regimul a căzut”, a spus Patriarhul Daniel. Cristian Tudor Popescu l-a criticat la rândul său pe ÎPS, pentru ca apoi purtărorul de cuvânt al Bisericii să spună că ”sunt pseudo-jurnaliști trăitori în bula lor de fiere”.

Fostul jurnalist și candidatul PMP la alegerile parlamentare, Robert Turcescu, s-a implicat în scandal și a declarat că îi este silă de gazetarul Cristian Tudor Popescu. ”Vasile Bănescu îl face praf pe CTP amintindu-i de vremurile în care pupa minerii pe creștet în ziarul Adevărul! Adevărul e că tare mi-e silă să-l văd pe groparul presei scrise din România, numitul CTP, prefăcându-se reper de moralitate în chinuita lume romănească de azi! El care, pe vremea când era președintele Clubului Român de Presă, a dat verde privatizării Rodipet care a ajuns astfel în mâinile lui Hassan Awdi și de acolo praf și pulbere”, a spus Robert Turcescu.

Citește și

Promisiuni în cascadă ale premierului Orban la investirea lui Nicușor Dan. Ce va susține în Capitală

No Comments Yet

Comments are closed