--> -->

Tupeul lui Ovidiu Burcă: „Suntem vii! Eu asta vreau”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul de luni cu FC Argeș, din cadrul barajului de menținere / promovare în Superliga, de luni seara, de la ora 20:00, pe cel mai mare stadion al țării, Național Arena.

Ovidiu Burcă, mesaj pentru Bogdan Vintilă: „El vreau după primul meci, eu vreau să tranșez atunci dubla!”

Ovidiu Burcă a vorbit despre barajul pentru promovare dintre Dinamo și FC Argeș și i-a asigurat pe suporteri că jucătorii săi înțeleg perfect valoarea acestei duble manșe.

„Avem câteva probleme medicale, dar pentru orice problemă există și soluție. Sunt convins că jucătorii care vor intra o vor face la un nivel foarte bun. Din punct de vedere mental, toți băieții conștientizează importanța momentului. Pregătești un an întreg astfel de meciuri.

Nu am făcut nimic special față de ce am făcut până acum. Sunt încrezător în șansele noastre. Am lucrat foarte bine, am creat o stare de spirit fantastică, din punct de vedere al filozofiei, avem mare încredere și convingere.

E clar că e un meci în două manșe, am văzut că Bogdan Vintilă vrea să tranșeze în primul meci, eu în două meciuri. Orice echipă, la orice nivel, are puncte forte sau mai puțin bune. I-am analizat, știm clar ce avem de făcut tactic, sper să fiu și eu inspirat, planul l-am început săptămâna asta.

Nu avem multe de pierdut, e important pentru club să revină în prima ligă. Dar, dacă ne uităm la ce era în urmă aici cu câteva luni în urmă, va fi o experiență. Ne dorim să trecem, va fi extraordinar. Dacă nu, o vom lua de la capăt la anul”, a declarat Ovidiu Burcă la conferință.

Ovidiu Burcă îi cheamă pe fanii lui Dinamo la stadion: „Ei sunt un atu!”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, speră că suporterii vor reuși să încline balanța în favoarea formației sale, în meciurile de baraj cu FC Argeș.

„Îi aștept pe fani să vină în număr cât mai mare alături de noi, am trecut prin momente frumoase și mai puțin frumoase împreună. Am arătat că suntem vii, totul a cuminat cu energia de la meciul cu Steaua, energia a fost incredibilă, de mult nu am mai văzut o așa atmosferă la Dinamo.

Sunt convins că vor veni în număr cât mai mare, avem nevoie de sprijinul lor, să ne dea forță, să îi depășim pe cei de la Argeș. Ei sunt un atu important al nostru”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Citește și

Robert Negoiţă, după ce a luat un copac în braţe: „Domnule Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali”