--> -->

Tudor Gheorghe despre patriotism și trădare: ”Aici, sunt cozile de topor”. Ce pensie are

Artistul Tudor Gheorghe a vorbit despre politică și patriotism la Antena 3, spunând că ar trebui să căutăm trădătorii printre noi.

Totodată, maestrul rupe rândurile artiștilor din România care se plâng că primesc sume prea mici de la stat pe post de pensie. Tudor Gheorghe, încă în activitate, spune că e mulțumit de pensia sa și că are un venit lunar din care și-ar permite să ducă o viață decentă.

”Noi ne-am vândut pe gratis”

„Nu cred că ne ţine cineva. Că, vezi Doamne!, de afară ni se pun piedici. Nu.

Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interese meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate.

Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta.

Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri”, a comentat Tudor Gheorghe.

”Cred că vreo 3.000 de lei”

Întrebat dacă l-au speriat facturile la energie şi gaze, rapsodul a replicat că are parte de un ajutor sigur.

”Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor”.

”Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a dezvăluit maestrul Tudor Gheorghe care a reamintit de nedreptățile la care sunt supuși artiștii făcând aluzie la actorul Alexandru Arşinel în scandalul iscat cu primarul general al Capitalei Nicuşor Dan.

Citește și

Senatoarea Diana Șoșoacă, citată la ÎCCJ: ar putea fi ridicată cu poliţia. Reacție vehementă