Tudor Chirilă și-a amânat spectacolele din cauza problemelor de sănătate

Tudor Chirilă, în vârstă de 48 de ani, a fost nevoit să își amâne spectacolele din perioada următoare, din cauza unor probleme de sănătate.

”Nu vreau să dau detalii”

Artistul a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își anunță fanii că medicii i-au interzis să își mai folosească vocea.

”Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor.

Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a scris Tudor Chirilă pe contul de socializare.

Mesajul trupei

Și trupa Vama a postat un mesaj pe contul de socializare.

”Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor.

Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”.

Citește și

David Popovici a vrut să fie călugăr shaolin