Tudor Chirilă, revoltat: ”Unde sunt postacii?”. Acuzații dure, nu scapă nici Klaus Iohannis

Cântărețul Tudor Chirilă a avut o nouă postare la ceea ce a mai rămas din coaliția aflată la guvernare, după ce USR PLUS a părăsit ”echipa” Guvernului Florin Cîțu.

”Unde sunt postacii care se dădeau de ceasul morții că mișcarea anti PSD din Piața Victoriei a adus la putere o coaliție nasoală și monstruoasă? Iată că PSD s-a aliat frumos cu Partidul Naţional Liberal ca să fie și ei conectați la hoția numită PNDL și la o nouă tentativă de a pune justiția cu botu’ pe labe.

Cu sprijinul lui Klaus Iohannis. Toată lumea e OK, da? Partidul Social Democrat nu e la putere, doar o sprijină spre beneficiul baronilor și clientelei de partid.

“Tabăra Cîțu din PNL, președintele Klaus Iohannis în perfectă sinconizare cu PSD-ul lui Marcel Ciolacu orchestrează un atac haotic la statul de drept asemănător cu cel din 2012 plănuit minuțios de USL pentru suspendarea lui Traian Băsescu. Atunci fostul USL, condus de Ponta și Antonescu, au suspendat printr-o cascadă de mutări o serie de instituții fundamentale în încercarea de a prelua toată puterea în stat”, a scris Tudor Chirilă în postarea sa de pe Facebook.

Citește și

Simona Halep confirmă: ”Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Mă voi căsători săptămâna viitoare”