Tudor Chirilă, revoltat înainte de Ziua Națională a României: „Defilarea e pentru hoți”

Tudor Chirilă este revoltat înainte de o zi importantă pentru toți românii, anume Ziua Națională a României, pe 1 decembrie. Acesta spune că sărbătoarea este doar una de fațadă și că românii sunt dezbinați.

El a dat exemplul faptului că o bună parte din români trăiesc în afara țării, unde au găsit condiții mai bune de trai. Sunt cinci milioane de persoane care trăiesc în afara țării.

”Ne fură banii și decența”

Juratul de la ”Vocea României” crede că nu are cine să ne mai unească în aceste condiții, el dând vina și pe conducători, despre care spune că „ne fură banii și decența”.

”Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională.

Pe bune, cine să ne mai unească? Ăia care ne fură banii și decența?”, a reacționat artistul.

Pe scurt, cântărețul cunoscut pentru mesajele sale dure spune că de Ziua Națională a României nu are ce sărbători. Tudor Chirilă spune că esența zilei acesteia este ratată pentru că națiunea este, de fapt, dezbinată.

”Suntem dezbinați”

„Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

„Mi-e greu să mă bucur de ziua națională. Mi-e greu să mă bucur când văd cum și de către cine sunt folosite valorile și simbolurile care se adună sub numele de patriotism”, spunea artistul în trecut.

Citește și

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania: foto, cu lovituri la față!