Tudor Chirilă i-a criticat pe toți: ”Se iese în stradă. Coada de topor Florin Cîțu”

Cântărețul Tudor Chirilă a avut o ieșire dură la adresa reprezentanților clasei politice, fiind nemilos atât cu cei de la guvernare, cât și cu PSD, cât și cu președintele Klaus Iohannis. Nu este prima oară când solistul trupei Vama are o opinie vehementă la adresa politicienilor.

Chirilă se referă la mitingul ce ar urma să fie sâmbătă, de la ora 18:00, sub egida ”Apărăm justiția, Cîțu demisia!”.

”Îmi pare rău că nu pot ajunge la protestul de sâmbătă. Dar nu va fi singurul. În ultimul an am auzit de mi s-a acrit inepția “voi i-ați pus pe ăștia”, “așa vă trebuie”, “e mai bine acum?”. De parcă eu sunt responsabil că PNL e un PSD vopsit care operează cu ”metoda Dragnea”. Sau ce, trebuia să tolerăm măcelărirea legilor justiției și transformarea României în feuda PSD doar pentru că și ceilalți erau la fel?

Faptul că ăia sunt destul de idioți/disperați încât să-și doreasca o Românie nefuncțională în care hoția e la putere și justiția aservită e vina noastră? Hai să fim serioși. Coada de topor Florin Cîţu nu e altceva decât expresia restaurației corupției după modelul PSD.

Să mai fie o treabă clară, nu se iese în stradă pentru USR-PLUS, un partid care a dezamăgit constant cu câteva excepții, un partid fără lideri și care la alegeri a sacrificat oameni care chiar făcusera ceva în Parlament doar ca să promoveze o agendă dubioasă. Sâmbătă se iese din nou în stradă pentru niște principii și pentru niște valori, dar și pentru că promisiunile electorale neonorate s-au transformat în noi încercări de a captura un stat.

Cam despre asta e vorba. Un partid cu baroni nesătui, un prim ministru dubios și amoral și un președinte care vrea să decidă numiri de magistrați. Drama este că România este mereu la mana răului celui mai mic și sub cizma răului celui mai mare. De aia se iese în stradă. Și oricât se vor zbate televizunile cu păpuși să distorsioneze asta, alt adevăr nu prea e. Mă întreb ce o să mai zică postacii care ramân fără utilitate cu propozitia “da împotriva ăstora de ce nu se iese?”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Citește și

Marcel Ciolacu, dezlănțuit: ”Ce blat să am un cu Klaus Iohannis, autorul moral a tot ceea ce se întâmplă?!”