--> -->

Tudor Chirilă a răbufnit: “România, un teritoriu capturat de un stat mafiot”

Tudor Chirilă este foarte nemulțumit după decizia CCR prin care mii de infractori ar putea fi scoși din închisoare. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare.

Juratul de la ”Vocea României” a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a dat de înțeles cât de supărat este. Acesta a vorbit despre faptul că protestele pentru statul de drept și justiție au fost în zadar.

Discurs vehement

Mai mult, Tudor Chirilă a spus că România nici nu se mai poate numi o țară de acum, pentru că trăim pe un teritoriu „plin de proști” care a fost capturat de un stat mafiot.

”România e un teritoriu capturat de un stat mafiot în care o parte din cetățeni plătesc taxe. Țară se numește când clasa politică oferă înapoi celor care au votat-o măcar un spital”, a fost mesajul postat de el.

”Flegmă în figură”

Decizia de astăzi a Curții Constituționale a fost numită ”o flegmă în figură” pentru oamenii care au dorit respectarea justiției și a legii, a mai scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

”Asta este flegmă în plină figura sau bulanul de jandarm sau, de ce nu, nozocomiala cu care se aleg toți cei care au ieșit în stradă pentru stat de drept, justiție și respect față de lege.

Acum se pot mufa liniștiți și fără bătăi de cap la contractele pe blat cu statul, la devalizarea unui teritoriu plin de proști care plătesc taxe. Pentru că țară nu prea ne mai putem numi”, a postat Tudor Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă a mai distribuit și postarea făcută de jurnalistul Cătălin Striblea, care vorbea despre ”reforma judiciară pornită de domnul Dragnea cu scopul precis de a scăpa toți tovarășii de pârnaie și-a atins finalul glorios”.

După decizia CCR privind modul de interpretare al prescripțiilor, mii de infractori ar putea scăpa de închisoare. Printre ei, și nume sonore cum ar fi Elena Udrea sau Ioana Băsescu.

Citește și

Reacția lui Mircea Badea vizavi de situația Simonei Halep: ”Aș vrea pe concret”