--> -->

Țucudean, succes cu vinuri medaliate! ”Afacerea asta face mai mult decât toată echipa FCSB”

George Țucudean a pus ghetele în cui la doar 29 de ani, lăsând în urmă titlurile câștigate cu CFR Cluj, Viitorul și FCSB, precum și alte trofee interne, precum Cupa și Supercupa României cu Dinamo. Pe oriunde a fost, a lăsat o impresie pozitivă ca fotbalist și ca om.

Retras la Arad, Țucu-gol pune sănătatea pe primul plan, acum, după ce a avut probleme cardiace, apoi se ocupă de familie și de afaceri. Îl ajută pe bunicul său, Gheorghe Cosma, iar printre afacerile căruia i-a dedicat timp și pasiune se numără cea în care a avut deja primul succes: unul dintre vinurile produse de crama familiei a luat medalia de argint la Mondialul vinurilor din Belgia.

”Da, sunt fericit cu ceea ce fac! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules”, a declarat George Țucudean pentru AS.ro. ”Este o băutură nobilă, sunt convins că vom mai câștiga medalii fiindcă facem totul ca la carte”, a mai afirmat fostul atacant. Bunicul internaționalul a fost și mai precis.

”Afacerea asta face mai mult decât toată echipa FCSB. Vinul aș vrea să ajungă atât pe masă la domnul Trump, cât și pe orice masă, fie și la un om fără bani”, a transmis bunicul lui George, Gheorghe Cosma.

Citește și

Ce bombă! Bănicioiu, acuzat că a cerut și a primit o mită de milioane de lei