Țucudean dezvăluie secretele CFR-ului: ”Îți vine să-i mănânci pe toți”

George Țucudean a oferit un interviu pentru site-ul oficial al CFR Cluj în care a vorbit despre ce așteptări are de la colegii săi până când el va reveni în iarnă la echipă, dar și care este secretul echipei din Gruia.

”E o perioadă foarte bună a carierei mele, au apărut problemele astea, dar sper să trec cât mai repede peste ele și să-mi reiau repede activitatea. Am atins maturitatea carierei, e cea mai bună vârstă, 27-28 de ani și până la 32 de ani este cel mai bine să fii în formă.

Cel mai important gol pe care l-am marcat este cel cu Celtic. Dar cel mai frumos gol nu l-am marcat încă, urmează.

Grupul este cel mai important atu al CFR-ului. Unitatea pe care o avem noi și-a spus cuvântul în ultimii doi ani în campionat.

Nu este imposibil să ieșim din grupele Europa League, dacă vom face ce ne spune antrenorul, vom fi la fel de serioși și montați, cu siguranță

Dan Petrescu este un om fantastic, a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști români. Și ca jucător, și ca antrenor. Pregătește foarte bine meciurile și după ce ieși din vestiar te face să ieși și să-ți vină să-i mănânci pe toți. Până revin în iarnă le urez să stea pe primul loc și să fie mai simplu pentru mine, să fie la vreo 10 puncte distanță în ultimele etape din play-off”, a declarat George Țucudean.

Citește și:

FOTO Ce-a făcut Borcea în primele ore de libertate

[post-views]
[post-views]