--> -->

Trio ofensiv diseară pentru Rednic la Mioveni. Pe cine pune în locul lui Rici Grigore

Dinamo va juca astăzi, de la ora 17:30, la Mioveni, dorind să bifeze o nouă victorie, după 1-0 cu Chindia, mai ales că, vorba lui Mircea Rednic, joacă împotriva unei contracandidate la evitarea retrogradării.

Mioveni a învins în Ștefan cel Mare

Situația la nivelului lotului este cunoscută: ”Puriul” a trimis în afara lotului aproape o echipă întregă, iar cei mai mulți dintre jucător vor rezilia după ultima cu Farul, cum au transmis și antrenorul, și conducătorii grupării.

Dinamo va aborda duelul cu trupa lui Alexandru Pelici, care a câștigat în tur în Ștefan cel Mare cu 1-0, cu o formulă asemănătoare celei de la victoria cu Chindia. Sunt șanse mari ca Popa să fie titular în detrimentul lui Rici Grigore, jucătorul crescut în Academia Dinamo fiind înlocuit încă de la pauză cu târgoviștenii.

Revine Torje

Apoi, revine Torje care va fi titular, chiar dacă nu va mai purta banderola de căpitan. El va fi preferat în locul lui Vestenicky, care nu a mai prins lotul pentru etapa cu argeșenii, Tomas urmând să rezilieze în scurt timp.

Bordușanu a devenit o piesă importantă, dintre jucătorii eligibili U21, mai ales că Bani a ajuns să nu mai intre în planurile tehnicianului. Bordușanu a oferit evoluții solide, iar Mircea Rednic chiar l-a lăudat la conferința de presă.

Totuși, ”Puriul” vrea să ofere surprize argeșenilor și Bordușanu este doar rezervă diseară.

Șansă uriașă pentru Țîră

Cea mai mare surpriză este titularizarea lui Țîră! Totodată, este o presiune uriașă pe acest fotbalist, care riscă, la rândul său, să se despartă de roș-albi în această iarnă. Cătălin a marcat un gol în 6 meciuri pentru Dinamo, nu a mai jucat de aproape o lună în tricoul ”câinilor”!

Are șansa să arate că vrea să rămână în Ștefan cel Mare.

Echipele probabile

MIOVENI
68. Ducan – 27. Garutti, 15. Scarlatache, 14. A. Iacob – 16. Rădescu, 24. Sanoh, 23. Panait, 7. Toma, 30. Șerbănică – 19. Blănaru, 90. B. Rusu
ANTRENOR: Alexandru Pelici
REZERVE: 22. I. Popescu, 6. Burnea, 8. Vereș, 9. Massaro, 10. Coșereanu, 20. Buziuc, 21. Ciucureanu, 25. Balaur, 26. Oancea
ABSENȚI: –

DINAMO
91. Iliev – 3. A. Radu, 4. Pinto, 6. Ehmann, 16. Kainourgios – 71. Carp, 5. Răuță, 8. Itu – 9. Torje, 18. Țîră, 22. Sorescu
ANTRENOR: Mircea Rednic
REZERVE: 12. Eșanu, 20. Bordușanu, 26. Gluhakovic, 27. R. Grigore, 29. Măgureanu, 35. R. Popa, 44. Ivanovski, 75. Amzar, 93. Nunic
ABSENȚI: Espinosa (incert), Filip, Matei, Vestenicky, Bani, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea, Crețu, Nica (nereținuți în lot)

Citește și

Diana Șoșoacă cheamă criminaliștii la Parlament. Acuzații de furt