Tricouri speciale pentru “câinii roșii”. Dedicație și aroganță către rivali

Dinamoviștii vor juca pentru proprii fani duminică seară în Derby-ul cu FCSB de pe Național Arena de la ora 20:00. Chiar dacă nu vor juca în play-off, ros-albii fac din acest meci un eveniment major și s-au pregătit în cele mai mici detalii.

hotel iceberg balcic-->

Iar pentru a mulțumi suporterilor care au plătit până acum 700.000 de lei în contul clubului pentru a plăti restantele salariale, și automat licența pentru Liga 1, “câinii” vor purta tricouri speciale la acest derby. Pe piept, vor apare cu mesajul special “Doar Dinamo București” și adresa de site a asociației suporterilor angrenați în programul socios. Vor înlocui astfel sponsorul principal Unibet, care a fost de acord cu această “aroganță”, numele companiei va fi pe spatele tricourilor în partea de jos.

hotel pam beach olimp-->

Și da, este o aroganță. Pe lângă chestia de respect pentru fanii dinamoviști. Se poate observa scrisă cu litere mici data 16.8.2016, data la care ultrașii dinamoviști au intrat in istorie prin formarea unei coregrafii impresionante la meciul de Champions League dintre FCSB și Manchester City (0-5).

Citește și

Unde, când și la ce oră se joacă superamicalul Anglia – România


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed