„Tricolorii” se întorc la București. Mesajul FRF

„Tricolorii” au părăsit Wurzburg și Germania în această seară, au plecat de la Frankfurt spre București, unde vor ajunge după miezul nopții.

Românii din lumea întreagă

Un grup de 30 de fani a fost în fața hotelului la plecare, suporterii au făcut poze cu Burcă, Drăgușin, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu, dar și cu Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu, sosiți la poartă să mulțumească românilor.

Peste 100.000 de români au urmărit meciurile tricolorilor din Germania, iar atmosfera a fost una de-a dreptul senzațională.

După eșecul cu Olanda, scor 0-3, „tricolorii” au părăsit Campionatul European în faza optimilor de finală, asta după ce trupa lui Edi Iordănescu a fost fruntașă în Grupa E, devansând Belgia, Ucraina și Slovacia.

„Tricolorii” se întorc cu aeronava Nadiei Comăneci

TAROM a semnat în luna aprilie acordul de folosire a numelui Nadiei Comăneci pentru denumirea unui avion B737-800 din flota deținută de compania aeriană. A fost pentru prima dată când o aeronavă din flota TAROM a primit numele unui sportiv.

Revenirea în țară a „tricolorilor” din Germania a fost amânată, deoarece avionul care trebuia să îi readucă în țară se confruntă cu probleme tehnice.

FRF nu a reușit să găsească un alt avion disponibil, astfel că selecționerul Edward Iordănescu și elevii săi vor pleca din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată să aibă loc la ora 01:15.

Nu vă prezentați la aeroport, mesajul FRF!

Prin intermediul site-ului oficial, Federația Română de Fotbal a făcut apel la suporteri să nu se prezinte la aeroport, interacțiunile dintre fani și jucătorii implicați la turneul final din Germania nefiind posibile.

Cu toate acestea, suporterii români își pot prezenta gratitudinea la Mogoșoaia, baza de antrenament a primei reprezentative.

Citește și

Lista tarifelor cântăreților de muzică populară: cât ia Sofia Vicoveanca pe un recital, cât câștigă Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț