Trei oameni au murit în urma transferului la Spitalul Foișor. Cauza decesului

Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților (ANPP), Vasile Barbu, a dezvăluit că trei pacienți infectați cu COVID-19 care au fost transferați de la Spitalul Floreasca la Spitalul Clinic Foișor, au murit. Potrivit acestuia, unul dintre pacienți a decedat înainte să fie urcat în ambulanța SMURD, iar doi au murit la câteva ore după internare.

”Au transferat pacienți care nu erau transferabili și au murit. Oamenii aceia nu au murit de COVID-19 și din cauza complicațiilor pe fondul complicațiilor date de decompensarea de transfer. Au murit trei pacienți din cauza transferului până ieri, la ora 20. Unul nici nu a mai apucat să ajungă la Foișor și doi au murit pe secția de terapie intensivă de la Foișor.

Aceștia erau transferați de la Spitalul Floreasca. Pompierii sunt cei care i-au transferat, oamenii lui Raed Arafat. Oamenii au murit pentru că aceștia s-au grăbit cu transferul. Fără milă, fără empatie. Mulți pacienți au starea de sănătate atât de deteriorată încât nu pot să fie transferați”, spune Vasile Barbu, președintele ANPP pentru GÂNDUL.RO.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Peisaj superb și un concurs cu multă adrenalină