Trei nume importante pe lista lui Dinamo

În tentativa de a o redresa pe Dinamo, adică să nu intre în faliment și să-și deruleze activitatea în Liga 2, Răzvan Zăvăleanu și DDB (acționarul minoritar) încearcă orice cartuș.

”Aș sta la masă cu oricine”

Mircea Rednic a fost dorit de cei din Brașov pentru preluarea ”stegarilor”, însă ”Puriul” a transmis clar că nu vrea să fie un rival al Dinamo (detalii aici), așa că Răzvan Zăvăleanu ia în calcul să reia colaborarea cu ”Puriul”, antrenor pe care Iuliu Mureșan l-a demis în decembrie 2021!

În ședința cu DDB de miercuri, administratorul judiciar a admis, vizavi de un eventual parteneriat cu Rednic: ”Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce clubul are nevoie în acest moment – cash!”.

Andone plus Badea

Vizavi de atragerea altor investitori, Zăvăleanu a mai spus: ”Există o discuție mai veche cu un investitor străin puternic, care însă a făcut un pas înapoi. Mai suntem în discuții și cu doi mari dinamoviști, foarte potenți financiar.

Vom avea un răspuns în 2-3 săptămâni. Mai avem un alt potențial acționar, care va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții”.

Printre oamenii cu care s-a luat legătura pentru un proiect de viitor este Ioan Andone, vechi „câine roșu”, care a dorit să aducă un finanțator spaniol în ”Ștefan cel Mare” în primăvara 2020, înainte ca Ionuț Negoiță să-l accepte pe Pablo Cortacero.

Totodată, Zăvăleanu a mai discutat și cu Nicolae Badea (FC Dinamo), el este persoana care ”va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții”, conform GSP.

Unde vor să joace în Liga 2

”În afară de vânzarea de bilete și banii care vin de la DDB, mai pot intra bani din publicitate. Vom vedea ce contracte se pot prelungi și cine va mai veni alături de noi.

Pentru a ne bate la promovare avem nevoie de 200.000 de euro lunar. Dinamo încearcă să joace fie în Cotroceni, fie în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

Citește și

Căpitanul Chiricheș a jucat pentru Muntenegru. Gică Popescu: ”Amatori, nu merită tricoul”