Trei noutăți la Dinamo la returul cu U Cluj

Dinamo pregătește returul cu U Cluj, duminică seară, de la ora 21:00, din Ștefan cel Mare, după 0-2 în Transilvania.

În toate compartimentele

Dusan Uhrin are câte o ședință de pregătire zilnică, la Săftica, în prima parte a zilei, cehul se gândește deja la câteva permutări în echipă, pentru meciul decisiv cu ardelenii.

Se preconizează ca trei jucători noi, cel puțin, să apară în formula de start a roș-albilor, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru și Igor Jovanovic.

Macedoneanul ar putea apărea în locul lui Torje, să facă echipă ofensivă cu Irobiso. Grădinaru, revenit după suspendare, va reintra în banda dreaptă, posibil în locul lui Moura.

Iar Jovanovic este așteptat să facă pereche cu Carp în centrul apărării, și Aloe, și Patriche fiind formule de uitat.

Dinamo a primit licența pentru Liga 1

Înainte de returul cu U Cluj, din barajul de promovare/menținere în Liga 1, Dinamo a primit o veste bună.

Aflată în insolvență din cauza datoriilor, Dinamo a fost informată de FRF că a primit licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Conducerea formației din ”Ștefan cel Mare” a fost informată luni de FRF că dosarul pentru licențiere a fost aprobat. Astfel, Dinamo va putea juca în sezonul viitor în Liga 1, dacă va reuși să întoarcă scorul din turul cu U Cluj, terminat 0-2.

Datorie de 7 milioane de euro

Potrivit informațiilor interne, Dinamo are o datorie totală de 7 milioane de euro către creditori. Din această sumă, 2,5 milioane de euro (35% din suma totală) este datoria către Programul DDB, reprezentând suma pe care fanii au strâns-o pentru a ajuta financiar clubul.

Șefii DDB le-au mai transmis fanilor cotizanți că suma a fost oferită către Dinamo ca împrumut, deoarece clubul nu poate primi donații, fiind o societate comercială, și îi îndeamă să continue să dea bani către club.

Citește și

Demolați după eșec: ”Îl enervează banii. Merg pe teren!”