Trei antrenori luați în calcul pentru a-l schimba pe Dario Bonetti

Dinamo a suferit o înfrângere greu de digerat în derby-ul cu FCSB (0-6), cea mai drastică din istoria primei divizii pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Dario Bonetti a părăsit azi România, cu destinația Italia, într-o vizită de 24 de ore în țara natală, așa cum era preconizată de două săptămâni. Totuși, Iuliu Mureșan a fost evaziv atunci când a vorbit despre soarta italianului, întrucât dinamoviștii sunt nemulțumiți cu seria de 5 eșecuri consecutive, fără gol marcat. Conducerea va avea o întrevedere în cadru intern, dar și cu tehnicianul italian, pentru a decide dacă se va continua cu Bonetti sau se va apela la alt antrenor.

Mai ales că suporterii sunt furioși după durerosul eșec. Deja s-au vehiculat câteva nume de antrenori, toți liberi de contract, în media. GSP a scris despre faptul că au fost luați în calcul Mircea Rednic și Dusan Uhrin, în timp ce Fanatik l-a nominalizat pe Vasile Miriuță. Cu toții au un trecut dinamovist, doar că niciunul dintre cei trei nu se grăbește să se înhame la treabă. Întrebat despre o eventuală revenire în Ștefan cel Mare, ”Puriul” a replicat sec: ”Nu”.

Chestionat vizavi de situație, din Cehia, Uhrin ne-a transmis că nu l-a căutat nimeni de la Dinamo. Miriuță este prieten bun atât cu Iuliu Mureșan, cât și cu Răzvan Zăvăleanu, însă trebuie lămurită situația exactă a lui Bonetti. Dario a transmis că se va întoarce mâine la București și va avea discuții cu conducerea. Dacă nu va fi schimbat acum, meciul de duminică, de acasă, cu FC Botoșani a devenit decisiv pentru soarta lui.

Citește și

Cătălin Botezatu despre orientarea sa sexuală: ”De ce să mă justific?! Chiar mă ridic și plec”