Transferuri la foc automat: #13 e un fundaș central spaniol cu 33 meciuri în LaLiga!

Cosmin Contra nu se oprește din transferuri, antrenorul dinamovist nu renunță la varianta play-off-ului nici după eșecul din derby. Tehnicianul l-a convins astăzi pe Andrei Radu, fundaș stânga de 24 de ani, să se alăture proiectului ”Nuevo Dinamo”, iar mâine așteaptă un alt spaniol.

De data aceasta, un stoper care a strâns 33 de meciuri în LaLiga pentru Girona, formație ce în acest moment este în divizia secundă iberică. Pedro Alcala, 31 de ani, și-a dat acordul să vină în Ștefan cel Mare, a anunțat Gazeta Sporturilor în această seară. Este o mutare foarte bună, având în vedere că roș-albii au suferit în acest compartiment. Ar fi prima experiență în străinătate pentru spaniol.

În sezonul precedent, Alcala a evoluat în 31 de partide pentru Girona, dintre care 29 în Segunda. A reușit două pase decisive în campionat. De-a lungul carierei, Pedro Alcala a mai evoluat pentru Alcoron, Malaga, Marbella, Real Union, Malagueno, Getafe, Almeria, Real Murcia și Llagostera. 650.000 de euro este cota de piață a lui Alcala, potrivit Transfermarkt.

Citește și

Nicușor Dan dă o veste ce naște fiori: ”O să urmeze o iarnă foarte grea”

No Comments Yet

Comments are closed