--> -->

Transferul lui Rici Grigore în impas?! Chestiune de ore

Marcel Pușcaș, președintele formației FC U Craiova, a anunțat azi după-amiază că trupa oltenilor nu a ajuns la un acord cu Dinamo pentru transferul lui Ricardo Grigore.

Deja s-a antrenat în Bănie

Totuși, fundașul de 23 de ani deja se antrenează cu formația lui Marius Croitoru, azi a făcut prima ședință de pregătire, având dezlegarea ambelor grupări pentru a se pregăti. Mai mult Rici a dat declarații prin care mulțumea ”câinilor” și a transmis, deja: ”Joc pentru Știința adevărată”.

Conform surselor noastre, e o chestiune de ore până când se va oficializa mutarea, Rici nu va reveni la Dinamo.

Oficialul grupării finanțate de Adrian Mititelu crede că cele două formații vor ajunge la un acord în ceea ce privește suma de transfer, iar până atunci Ricardo Grigore se poate pregăti sub comanda lui Marius Croitoru.

Dinamo va încasa aproximativ 50.000 de euro.

”Latura financiară”

”Nu am finalizat transferul lui Ricardo Grigore. Negociem cu Dinamo în continuare. E vorba de latura financiară. Este timp. Nu am impus noi nicio dată limită. Băiatul se poate antrena cu noi. Dacă Dinamo a fost de acord cu asta eu zic că vom ajunge şi la o înțelegere”, a declarat Marcel Puşcaş, preşedintele FC U Craiova, pentru ProSport.

Ricardo Grigore (23 de ani) este un produs al echipei din „Ștefan cel Mare”. Fundașul cotat de site-urile de specialitate a făcut pasul către echipa mare a lui Dinamo în iulie 2017, iar de atunci a bifat 101 meciuri în tricoul formației ”câinilor”, a dat șase goluri și a oferit cinci pase decisive.

Citește și

Andrei Cristea vrea să ia jucători de la Dinamo: ”Discuții”