Transferul #6 la Dinamo: ”Facem actele”

Dinamo este pe cale să rezolve şi problema portarului. Plamen Iliev şi-a manifestat dorinţa să plece, în timp ce Mihai Eşanu s-a accidentat şi va lipsi aproximativ o lună, dacă nu chiar două.

Astfel, Flavius Stoican a rămas cu Ştefan Fara şi Eduard Chioveanu, doi portari fără experienţă la nivelul primei ligi, fără nicio prezență la nivelul primului eșalon.

Portar trecut pe la PSG!

Conform Fanatik, oficialii lui Dinamo s-au mişcat rapid şi au reuşit să obţină împrumutul francezului Thomas Chesneau, legitimat la Concordia Chiajna. Portarul în vârstă de 22 de ani va juca până în vară la Dinamo, clubul având opţiune de transfer definitiv.

“Aş vrea să se salveze Dinamo şi el să facă meciuri foarte bune în prima ligă. Azi se fac actele”, a precizat Tănase pentru Fanatik.

Mari şanse să fie titular cu FC Argeş

Cei de la Dinamo vor să îl înregistreze pe Chesneau cât mai rapid, astfel încât el să poată debuta încă de la primul meci din acest an pe care Dinamo îl va disputa vineri, de la ora 20:00, pe terenul lui FC Argeş.

Thomas Chesneau a evoluat în 17 meciuri din sezonul trecut pentru Concordia Chiajna şi a fost unul dintre remarcaţii echipei ilfovene. Însă, în noua stagiune, portarul nu a bifat decât o prezenţă în echipă.

Din cauza regulii U-21, francezul a pierdut poarta, în campionat fiind preferaţi tinerii Alexandru Silveanu şi Marius Aldescu, ambii în vârstă de 18 ani. Astfel, Chesneau a fost nevoit să rămână pe banca de rezerve.

Campion al Franţei cu PSG! S-a antrenat alături de Buffon şi Areola

Thomas Chesneau a fost format de PSG, fiind crescut în academia parizienilor încă de la vârsta de 11 ani. El chiar a fost în lotul primei echipe.
Are în palmares un titlu de campion al Franţei şi o Supercupă, însă la finalul sezonului 2020, francezul nu a mai fost păstrat în lot devenind liber de contract. Portarul a fost dus la Concordia de agentul său, fiind bucuros că a primit încă o şansă să îşi arate calităţile.

Portarul francez are o iubită româncă, Andreea Neculiţă. Cei doi s-au cunoscut la Paris şi iubita lui îl ajută să înveţe cât mai rapid limba română. Portarul vrea să facă paşii necesari pentru obţinerea cetăţeniei.

Citește și

Peisaj de poveste aproape de România, la Pamporovo. Hotel ”Orpheus”, destinația perfectă de vacanță