Transferul #5 la Dinamo: jucător la schimb pentru Sorescu

Dinamo schimbă liniile. Este cu ochii pe bani, sperând să obțină cât mai mult din vânzarea lui Deian Sorescu, dar și trage speranțe că se va salva de la retrogradare, echipa fiind acum pe penultimul loc în Liga 1.

Nu cedează cu Sorescu

Deian Sorescu are bagajele făcute pentru Polonia, iar Dinamo a găsit varianta de schimb: Alin Buleică, fotbalist care a fost toată săptămâna în probe.

Dinamo este concentrată pe vânzarea lui Deian Sorescu, 24 de ani, la Rakow Czestochowa (locul 3 în Polonia). „Câinii” au transmis că este „în lucru” oferta ce se situează la peste 800.000 de euro, iar în acest week-end s-ar putea încheia afacerea.

Trupa lui Stoican nu va rămâne descoperită în cazul transferului lui Deian. Conform informațiilor GSP, înlocuitorul său va fi Alin Buleică! Jucătorul de bandă dreaptă a impresionat la antrenamente și va juca și în amicalul de mâine contra Farului Constanța.

Ori la Dinamo, ori la ”Survivor”

Dacă nu va apărea un scurtcircuit, va semna luni cu Dinamo, susține sursa citată. Fotbalistul de 30 de ani s-a despărțit în noiembrie 2021 de Viitorul Târgu Jiu, acolo unde l-a avut antrenor pe Flavius Stoican.

Nouă meciuri și un assist a strâns Buleică pentru gorjeni în actuala ediție. Conform unor informații furnizate de Fanatik, Alin are pregătit și planul B: este pe lista ”rezervelor” pentru concursul ”Survivor România” de la ProTV.

În decembrie 2013, Alin Buleică valora 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Cum cariera acestuia a intrat pe o pantă descendentă de atunci, el mai valorează în prezent doar 100.000 de euro.

Până ca Universitatea Craiova să fie dezafiliată, Alin Buleică era considerat de olteni una dintre marile lor speranțe. Acesta debuta pentru Știința în aprilie 2010, la un meci cu Astra Ploiești.

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala, Petrolul, CS Turnu Severin, Pandurii, U Cluj, Concordia Chiajna, UTA, SCM Pitești, Turris Turnu Măgurele și Viitorul Târgiu Jiu.

Citește și

Dinamo e ”Spitalul de Urgență”. Problemele lui Stoican azi, la amical, apoi la startul Ligii 1