Transferul #4 la PSD: avocata Alinei Bica! Unde va candida

PSD are o campanie ”agresivă” de transferuri în vederea alegerilor parlamentare de pe 6 decembrie. Au fost aduși în partid, oficial, Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, marți va fi anunțată și mutarea numărul 3, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, dar pe rol este și a 4-a achiziție.

Cunoscuta avocată Laura Vicol va deschide lista candidaților la Camera Deputaților a PSD Dolj, potrivit Libertatea! Laura Vicol a apărat-o pe fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, precum și pe fostul colonel SRI, Daniel Dragomir. Este cunoscută în domeniul în care activează.

Lista PSD Dolj la Camera Deputaților este continuată, mai scrie presa locală, de Alexandra Presură – deputat în funcție, Iulian Badea – fiullfostului fotbalist al Universității Craiova și candidat PNL la primărie și pe Eliza Ștefănescu (Peța), actual deputat.

La Senat, pe primele două locuri, considerate eligibile, candidații au fost anunțați încă din vară: Ion Prioteasa – fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihail Genoiu – fost primar al Craiovei până recent și actual administrator public al orașului.

Citește și

Cel mai așteptat transfer al lui Dinamo: ”Joc pe spații mici și am creativitate”. Cine l-a călit în fotbalul mare

 

No Comments Yet

Comments are closed